Мідь

Концентрат рідкого, високоефективного, легкозасвоюваного добрива, що містить мідь в хелатній формі. Застосовується  для підживлення сільсько-господарських  культур, чутливих до дефіциту міді (зернові, кукурудза, рапс, картопля, плодові дерева, виноград та овочі).

ЕФЕКТ ВІД ЗАСТОСУВАННЯ:

- Профілактика і придушення хвороб, викликаних дефіцитом міді

- Підвищення стійкості рослин до грибкових та бактеріальних захворювань

- Підвищення стійкості злаків до вилягання

- Підвищення вмісту білка і клійковини в зерні

- Нормалізація азотного обміну в рослинах і процесів формування білка

- Поліпшення водного обміну

СКЛАД (г/л):

Cu-50; N- 80,0; P2O5-156; So3 – 62,2; органічні кислоти.

ЗАСТОСУВАННЯ:

Культури

Строки проведення

Витрата розчину (л/г)

Зернові

I – фаза кущення
II – фаза виходу в трубку 
III – фаза молочно-воскової стиглості

1,0 – 1,5
0,5 – 1,0
0,5 – 1,0

Картопля, кукурудза

Від 6 листків до формування плоду

1,0 – 1,5

Ріпак

Від 6 листків до формування насіння

1,0 – 1,5

Овочеві та інші культури

Фаза 4-6  листків
2-3 тижні після першої обробки
2-3 тижні після другої обробки

1,0 – 1,5
1,0 – 1,5
1,0 – 1,5

Плодові та ягідні культури

Перед цвітінням – до збору врожаю

1,0 – 2,0

 

Всі культури при наявності дефіциту міді.
1-1,5 л / га - з інтервалом 2-3 тижні до усунення симптомів дефіциту міді.


Рекомендується використати робочий розчин як найшвидше. Для зменшення ризику опіків листя, не проводити позакореневе підживлення у спекотні, сонячні дні.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ:
Препарат нетоксичний, неалергенний, екологічно безпечний. Під час використання дотримуватися загальноприйнятих заходів безпеки. При попаданні на шкіру або в очі промити теплою водою. При необхідності звернутися до лікаря.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Зберігати при температурі від 0° С до 30° С.