Мідь
Концентрат рідкого, високоефективного, легкозасвоюваного добрива, що містить мідь в хелатній формі. Застосовується для підживлення сільсько-господарських культур, чутливих до дефіциту міді (зернові, кукурудза, рапс, картопля, плодові дерева, виноград та овочі).
ЕФЕКТ ВІД ЗАСТОСУВАННЯ:
- Профілактика і придушення хвороб, викликаних дефіцитом міді
- Підвищення стійкості рослин до грибкових та бактеріальних захворювань
- Підвищення стійкості злаків до вилягання
- Підвищення вмісту білка і клійковини в зерні
- Нормалізація азотного обміну в рослинах і процесів формування білка
- Поліпшення водного обміну
СКЛАД (г/л):
Cu-50; N- 80,0; P2O5-156; So3 – 62,2; органічні кислоти.
ЗАСТОСУВАННЯ:
Культури
Строки проведення
Витрата розчину (л/г)
Зернові
I – фаза кущення
II – фаза виходу в трубку
III – фаза молочно-воскової стиглості
1,0 – 1,5
0,5 – 1,0
0,5 – 1,0
Картопля, кукурудза
Від 6 листків до формування плоду
1,0 – 1,5
Ріпак
Від 6 листків до формування насіння
1,0 – 1,5
Овочеві та інші культури
Фаза 4-6 листків
2-3 тижні після першої обробки
2-3 тижні після другої обробки
1,0 – 1,5
1,0 – 1,5
1,0 – 1,5
Плодові та ягідні культури
Перед цвітінням – до збору врожаю
1,0 – 2,0
Всі культури при наявності дефіциту міді.
1-1,5 л / га - з інтервалом 2-3 тижні до усунення симптомів дефіциту міді.
Рекомендується використати робочий розчин як найшвидше. Для зменшення ризику опіків листя, не проводити позакореневе підживлення у спекотні, сонячні дні.
ЗАСТЕРЕЖЕННЯ:
Препарат нетоксичний, неалергенний, екологічно безпечний. Під час використання дотримуватися загальноприйнятих заходів безпеки. При попаданні на шкіру або в очі промити теплою водою. При необхідності звернутися до лікаря.
Зберігати в недоступному для дітей місці.
Зберігати при температурі від 0° С до 30° С.